AP Sınavında Zorlanıyor Musunuz?

Eğitmenlerimizle iletişime geçin!

AP Microeconomics ve AP Macroeconomics Özel Ders

AP Microeconomics ve AP Macroeconomics Advanced Placement programı kapsamında sunulan ekonomi dersleridir.

AP Microeconomics Özel Ders

AP Microeconomics (AP Mikroekonomi), öğrencilere bireysel ekonomik karar alıcı mekanizmaların işlevleri için geçerli olan ekonomi ilkelerini tanıtan üniversite düzeyinde bir derstir.

Ders aynı zamanda öğrencilerin ürün ve faktör piyasalarının işleyişi, gelir dağılımları, piyasa başarısızlığı ve ekonomide daha fazla verimlilik ve eşitliği teşvik etmede yönetimlerin rolüne aşinalıklarını geliştirir.

Öğrenciler ekonomik kavramları analiz etmek, tanımlamak ve açıklamak için grafikler, çizelgeler ve verileri kullanmayı öğrenirler.

AP Macroeconomics Özel Ders

Öte yandan AP Macroeconomics (AP Makroekonomi), öğrencilere bir bütün olarak ekonomik sisteme uygulanabilir olan ilkeleri tanıtan üniversite düzeyinde bir derstir.

Derste, milli gelir ve fiyat düzeyi belirleme çalışmalarına özel bir önem verilir ve ayrıca bu ders öğrencilerin ekonomik performans ölçütleri, finans sektörü, istikrar politikaları, ekonomik büyüme ve uluslararası ekonomi konularına aşinalıklarını geliştirir.

Öğrenciler, tıpkı AP Microeconomics (AP Mikroekonomi) dersinde olduğu gibi ekonomik kavramları analiz etmek, tanımlamak ve açıklamak için grafikler, çizelgeler ve verileri kullanmayı öğrenirler.

AP Microeconomics (AP Mikroekonomi) ve AP Macroeconomics (AP Makroekonomi) tek başına öğrenmek için zorlu dersler olabilir. AP Microeconomics ve AP Macroeconomics özel derslerimiz bu zorlukları aşmanızda size yardımcı olabilir. İletişime geçmek ve detaylı bilgi almak için tıklayın.

Bu derslerimize de göz atabilirsiniz;

AP Sınavında Zorlanıyor Musunuz?

Eğitmenlerimizle iletişime geçin!